• Tablo TABLO
  • Oda ODA
The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 6. The vision at La Storta (outside Rome) I will be favourabl – Carlos Sáenz de Tejada Tablo
The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 6. The vision at La Storta (outside Rome) I will be favourabl – Carlos Sáenz de Tejada Tablo ✓ Ücretsiz Kargo
Ürün Tipi
Çerçeve
Çerçeve Yok Çerçeve Yok
Siyah Siyah
Gold Gold
Beyaz Beyaz
Gümüş Gümüş
Kahverengi Kahverengi
Ölçü Seçin
Yükleniyor...
Lütfen bir ölçü seçin.
— TL
Ürün No: 130560
Güvenli ÖdemeSSL korumalı altyapı
Sağlam PaketlemeÖzel korumalı paket
Ücretsiz KargoTüm Türkiye'ye
%100 MemnuniyetKalite garantisi
Premium BaskıSolmaya dayanıklı
Duvara Asmaya HazırKutusundan çıkar as
Ürün Açıklaması
Carlos Sáenz de Tejada, "The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 6. The vision at La Storta (outside Rome) I will be favourabl" adlı eserinde turuncu ve toprak tonlarının hakim olduğu sıcak bir palet taşır. Bu çalışmayı klasik bir dokunuş için kanvas tablo, modern bir çizgi için cam tablo olarak tercih edebilirsiniz. Bu çalışma, sayfadaki diğer dekorasyon seçenekleriyle birlikte evinizin farklı köşelerine taşınabilir. Eserin orijinal kompozisyonu bozulmadan, kendi özgün oranıyla duvarınıza taşınır.

The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 6. The vision at La Storta (outside Rome) I will be favourabl – Carlos Sáenz de Tejada Tablo

879,90’dan başlayan fiyatlarla

& Ücretsiz Kargo

Carlos Sáenz de Tejada, “The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 6. The vision at La Storta (outside Rome) I will be favourabl” adlı eserinde turuncu ve toprak tonlarının hakim olduğu sıcak bir palet taşır. Bu çalışmayı klasik bir dokunuş için kanvas tablo, modern bir çizgi için cam tablo olarak tercih edebilirsiniz. Bu çalışma, sayfadaki diğer dekorasyon seçenekleriyle birlikte evinizin farklı köşelerine taşınabilir. Eserin orijinal kompozisyonu bozulmadan, kendi özgün oranıyla duvarınıza taşınır.

- +
Güvenli Ödeme SSL ile korunan ödeme altyapısı
Sağlam Paketleme Özel korumalı paketleme
Ücretsiz Kargo Tüm Türkiye'ye ücretsiz gönderim
%100 Memnuniyet Garantisi Kalite ve baskı memnuniyeti garantisi
Premium Baskı Solmaya dayanıklı pigment mürekkep
Kolay Uygulanabilir Sticker Kolay uygulanır, iz bırakmaz

Eser Hakkında

Carlos Sáenz de Tejada, dikdörtgen formatının klasik oranlarıyla kurguladığı “The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 6. The vision at La Storta (outside Rome) I will be favourabl” adlı eserinde dışavurumculuk izlerini taşır. Eser, turuncu ve toprak tonlarının hakim olduğu sıcak bir palet taşır. İspanyol ressam ve illüstratör Carlos Sáenz de Tejada (1897-1958), dışavurumcu anlatımı Art Deco’nun zarif çizgileriyle birleştiren, özellikle kitap illüstrasyonlarıyla tanınan bir sanatçıdır.

Teknik Özellikler ve Baskı Kalitesi

Bu çalışmayı klasik bir dokunuş için kanvas tablo, modern bir çizgi için cam tablo olarak tercih edebilirsiniz. Bu çalışma, sayfadaki diğer dekorasyon seçenekleriyle birlikte evinizin farklı köşelerine taşınabilir. Eserin orijinal kompozisyonu bozulmadan, kendi özgün oranıyla duvarınıza taşınır. UV dayanımlı mürekkepler, baskının yıllarca renk canlılığını korur. Özenli ambalaj ve montaj aparatları, kurulumu kolaylaştırır.

Neden Bu Eseri Seçmelisiniz

Sanat tarihine meraklı olanlar ve evinde klasik bir esere yer açmak isteyenler, bu eseri tercih eder.

Ölçü

100 X 131 CM, 120 X 157 CM, 35 X 46 CM, 50 X 66 CM, 70 X 92 CM

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 6. The vision at La Storta (outside Rome) I will be favourabl – Carlos Sáenz de Tejada Tablo” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Hoşunuza Gidebilir

Scroll to Top