• Tablo TABLO
  • Oda ODA
The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 5. Ignatius and the first companions take vows at Montmatre 1 – Carlos Sáenz de Tejada Tablo
The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 5. Ignatius and the first companions take vows at Montmatre 1 – Carlos Sáenz de Tejada Tablo ✓ Ücretsiz Kargo
Ürün Tipi
Çerçeve
Çerçeve Yok Çerçeve Yok
Siyah Siyah
Gold Gold
Beyaz Beyaz
Gümüş Gümüş
Kahverengi Kahverengi
Ölçü Seçin
Yükleniyor...
Lütfen bir ölçü seçin.
— TL
Ürün No: 130548
Güvenli ÖdemeSSL korumalı altyapı
Sağlam PaketlemeÖzel korumalı paket
Ücretsiz KargoTüm Türkiye'ye
%100 MemnuniyetKalite garantisi
Premium BaskıSolmaya dayanıklı
Duvara Asmaya HazırKutusundan çıkar as
Ürün Açıklaması
Carlos Sáenz de Tejada, "The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 5. Ignatius and the first companions take vows at Montmatre 1" adlı eserinde sarı ve altın tonların öne çıktığı canlı, pastel bir palet taşır. Bu çalışmayı ister gerdirilmiş kanvas tablonun sıcak dokusunda, ister cam tablonun parlak netliğinde duvarınıza taşıyabilirsiniz. Dekolata, bu eseri birden fazla dekorasyon ürünü seçeneğiyle mekânınıza taşır. Eserin özgün kompozisyonu, hiçbir kırpma veya uzatma yapılmadan aynen aktarılır.

The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 5. Ignatius and the first companions take vows at Montmatre 1 – Carlos Sáenz de Tejada Tablo

879,90’dan başlayan fiyatlarla

& Ücretsiz Kargo

Carlos Sáenz de Tejada, “The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 5. Ignatius and the first companions take vows at Montmatre 1” adlı eserinde sarı ve altın tonların öne çıktığı canlı, pastel bir palet taşır. Bu çalışmayı ister gerdirilmiş kanvas tablonun sıcak dokusunda, ister cam tablonun parlak netliğinde duvarınıza taşıyabilirsiniz. Dekolata, bu eseri birden fazla dekorasyon ürünü seçeneğiyle mekânınıza taşır. Eserin özgün kompozisyonu, hiçbir kırpma veya uzatma yapılmadan aynen aktarılır.

- +
Güvenli Ödeme SSL ile korunan ödeme altyapısı
Sağlam Paketleme Özel korumalı paketleme
Ücretsiz Kargo Tüm Türkiye'ye ücretsiz gönderim
%100 Memnuniyet Garantisi Kalite ve baskı memnuniyeti garantisi
Premium Baskı Solmaya dayanıklı pigment mürekkep
Kolay Uygulanabilir Sticker Kolay uygulanır, iz bırakmaz

Eser Hakkında

Carlos Sáenz de Tejada, “The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 5. Ignatius and the first companions take vows at Montmatre 1” adlı çalışmasında dışavurumculuk anlayışını dikdörtgen formatının klasik oranlarıyla sergiler. Eser, sarı ve altın tonların öne çıktığı canlı, pastel bir palet taşır. İspanyol ressam ve illüstratör Carlos Sáenz de Tejada (1897-1958), dışavurumcu anlatımı Art Deco’nun zarif çizgileriyle birleştiren, özellikle kitap illüstrasyonlarıyla tanınan bir sanatçıdır.

Teknik Özellikler ve Baskı Kalitesi

Bu çalışmayı ister gerdirilmiş kanvas tablonun sıcak dokusunda, ister cam tablonun parlak netliğinde duvarınıza taşıyabilirsiniz. Dekolata, bu eseri birden fazla dekorasyon ürünü seçeneğiyle mekânınıza taşır. Eserin özgün kompozisyonu, hiçbir kırpma veya uzatma yapılmadan aynen aktarılır. UV dayanımlı mürekkepler, baskının yıllarca renk canlılığını korur. Özenli ambalaj ve montaj aparatları, kurulumu kolaylaştırır.

Neden Bu Eseri Seçmelisiniz

Bu eser, hem sanatsever hem de dekorasyonunda karakterli bir parça arayanlar için doğru seçimi sunar.

Ölçü

100 X 133 CM, 120 X 159 CM, 35 X 46 CM, 50 X 66 CM, 70 X 93 CM

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“The Life of St. Ignatius Loyola. Plate 5. Ignatius and the first companions take vows at Montmatre 1 – Carlos Sáenz de Tejada Tablo” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Hoşunuza Gidebilir

Scroll to Top